Søndag kveld

Processed with VSCOcam with f1 preset
Endelig tilbake etter et par dagers bloggpause! Jeg skal ærlig innrømme at jeg nesten holdt på å gå på veggen i slutten av forrige uke, etter å ha sittet i sofaen med benet opp i luften i over to uker. Men tålmodigheten ser ut til å ha båret frukter, for nå føler jeg at benet er mye bedre, selv om jeg fortsatt må humpe rundt på krykker en stund til.

Så etter å fått OK på legekontroll, var jeg absolutt klar for komme meg en tur ut av huset på lørdag. Med god hjelp kom jeg meg avsted til en dagskonferanse som ble arrangert i regi av Rotary. Konferansen hadde temaet “Hvor går Europa”, og den var både interessant og spennende.

For meg gjorde det godt å komme meg litt ut, møte hyggelige mennesker og ikke minst få interessant faglig påfyll om et aktuelt tema.

Nå er det snart kvelden her. I morgen tidlig kommer mitt sedvanlige blogginnlegg “Glimt fra helgen”.

Ønsker dere en god kveld:)!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: