Søndag kveld

Processed with VSCOcam with f1 preset
Endelig tilbake etter et par dagers bloggpause! Jeg skal ærlig innrømme at jeg nesten holdt på å gå på veggen i slutten av forrige uke, etter å ha sittet i sofaen med benet opp i luften i over to uker. Men tålmodigheten ser ut til å ha båret frukter, for nå føler jeg at benet er mye bedre, selv om jeg fortsatt må humpe rundt på krykker en stund til.

Så etter å fått OK på legekontroll, var jeg absolutt klar for komme meg en tur ut av huset på lørdag. Med god hjelp kom jeg meg avsted til en dagskonferanse som ble arrangert i regi av Rotary. Konferansen hadde temaet «Hvor går Europa», og den var både interessant og spennende.

For meg gjorde det godt å komme meg litt ut, møte hyggelige mennesker og ikke minst få interessant faglig påfyll om et aktuelt tema.

Nå er det snart kvelden her. I morgen tidlig kommer mitt sedvanlige blogginnlegg «Glimt fra helgen».

Ønsker dere en god kveld:)!

Sendt av

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s