God helg!

IMG_5617IMG_5621IMG_5620
Hei kjære lesere! En riktig god helg ønsker jeg deg som leser denne bloggen. Takk for at du titter innom! Jeg håper du får en helg som blir både koselig og begivenhetsrik.

Her hos meg har helgen startet så bra som bare det. Ute skinner solen, og det er varmt og godt. Denne kvelden vil nok ganske sikkert bli tilbrakt ute i hagen. Det blomster fortsatt frodig der, og det har vært fint for meg å kunne sitte ute disse strålende høstdagene i vakre omgivelser.

Jeg har nå vært sykmeldt i over en uke etter en fotoperasjon jeg har hatt. Det å måtte sitte helt i ro, uten nesten å kunne bevege seg, har vært krevende, men også nødvendig. Jeg har merket at operasjonen har tatt på, og at kroppen har trengt ro og hvile til å komme seg igjen.

Så denne helgen skal jeg fortsette å pleie min fot, slik at den blir helt bra igjen. Fra min plass i sofaen kommer jeg nok både til å lese og se på filmer, og jeg er helt sikker på at jeg i løpet av helgen også får hyggelig besøk.

Og ukens fredagsbukett? Den har jeg satt sammen med blomster fra hagen.

En riktig god helg!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: