Nytt toppbilde på bloggen

IMG_5581Noe skal man gjøre når man sitter med benet i ro, og i dag har jeg sittet og forsøkt å lage et utkast til toppbilde på denne bloggen. Du har sikkert sett at det ikke har vært noe spesielt toppbilde her så langt, annet enn den standarden som fulgte med bloggdesignet. Akkurat når det gjelder bloggdesign og toppbilder, så er ikke jeg av dem som bestemmer seg raskest. Ennå har jeg ikke klart å finne et toppbilde som jeg har vært fullt ut fornøyd med.

Men nå har jeg altså laget fem forskjellige utkast til toppbilder. I tillegg til det jeg valgte som du ser over, laget jeg disse:
IMG_5536

IMG_5516

IMG_5535
IMG_5520

Hva synes du? Har jeg valgt det rette, eller er det andre som er finere? (Hvem vet, kanskje jeg angrer om en stund og går tilbake til det vanlige designet:))

Jeg skal innrømme at jeg ikke har noe som helst peiling på webdesign eller formgivning, om dette er typer og farger som gjør seg i en overskrift aner jeg ikke. Jeg slet også litt med å plassere teksten. Skulle den være midtstilt, eller sidestilt? Skulle den plasseres høyere, eller lavere? Til sjuende og sist måtte jeg gjøre et valg, og resultatet ser du altså over.

Det er veldig lett å lage et slikt toppbilde, eller et hvilket som helst annet. Toppbildene kan benyttes som header på blogger, eller som forsidebilde på Facebook. I neste blogginnlegg skal jeg fortelle hvordan du går frem for å lage slike toppbilder.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: