Tirsdagen sett gjennom mobilkameraet

Denne bildeserien tok jeg i går, og her har jeg lekt meg med en app som heter Mesh. Mesh gjør det enkelt å dele bilder fra mobiltelefonen i et galleri. Det er også enkelt å legge på bildetekster. Galleriet kan lett postes på bloggen (WordPress), eller en kan få bildegalleriet som en URL som kan deles i sosiale medier, som Twitter og Facebook, eller kan sendes på epost.

Trykk på pilen for å se bildene.

Sendt av

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s