Det blir så koselig i stua

Processed with VSCOcam with s3 presetJeg liker å pynte og stelle i huset. Når september kommer og kveldene blir lange og mørke, plukker jeg frem lysestaker, puter og pledd fra skap og skuffer. Jeg tar frem litt kraftigere porselen, og kjøper typiske høstplanter til å pynte med.

Det blir så koselig i stua når tekstiler i rustikke fager tas i bruk, og når lys tennes. Men jeg prøver å gjøre pyntingen så enkel som mulig, for hvis det blir for overdådig synes jeg ikke det blir så fint.

Stort sett prøver jeg å bruke det jeg har fra før, og aller mest fornøyd blir jeg hvis jeg klarer å kombinere gamle ting og tekstiler på nye og spennende måter. Hvis jeg skal kjøpe noe nytt, blir det helst fra loppemarked, som det teppet med mormorruter som du kan se på bildet nedenfor.IMG_5489

Legg inn en kommentar

%d