Morgenstund foran peisen

Processed with VSCOcam with a1 preset
Det er tidlig morgen i september, og nå ser det ut til at høsten har innfunnet seg for alvor. Morgenen er kald. Det er bare noen få plussgrader ute, og sikkert ikke så mange dagene til bakken er dekket av frost.

Inne i huset er det kaldt og hustrig. Nok en gang har jeg glemt å skru på varmeovnene når sommeren går over til høst. Nok en gang har jeg glemt at sommeren ikke varer evig.

Jeg finner frem noen fliser, tennbrikketter og kubber, og fyrer opp på peisen. Snart spraker det livlig. Jeg brygger en presskanne med kaffe, og mens varmen langsomt fyller stuen drikker jeg dagens første kaffekopp.

Processed with VSCOcam with a1 preset

Sendt av

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s