Helgen i bilder

Denne helgen har vært den roligste av de rolige, for fortsatt sitter jeg med benet på en stol etter min fotoperasjon her om dagen. Men alt går helt fint med meg. Jeg har nesten ingen smerter nå, og det virker som om foten leger seg bra.

Tiden går merkelig nok ganske fort. Jeg har hatt hyggelige besøk og visitter, og har ellers fått tiden til å gå ved å lese, surfe, blogge og se på filmer. Nettflix er virkelig en god ting å ha når en sitter slik i sofaen!

Naturlig nok blir det endel tv-titting på meg også, og jeg har jeg fulgt nøye med på dekningen av flyktningekrisen på tv. Noen reportasjer har vært helt forferdelige. Bildet av lille Aylan (3) som druknet gjorde et hjerteskjærende inntrykk, og jeg må si at også bildene av familien som klamret seg fast til jernbanelinja i Budapest berørte meg sterkt.

Det som har vært godt å se er det store folkelige engasjementet for flyktningene som har vært de siste dagene. Det er så bra at folk viser hjertelag og handlekraft, og er opptatt av å hjelpe folk i nød! Den politiske håndteringen av flyktningekrisen i Europa har ikke helt vært preget av det samme.

Her er noen glimt fra denne helga:
Processed with VSCOcam with a1 presetFredagens bukett var noen helt enkle roser fra Rema.

Processed with VSCOcam with s3 presetPå fredag ettermiddag kom Anine, eldste datter på besøk, og hun både handlet og laget middag.

Processed with VSCOcam with a1 presetDet var veldig koselig, og samtidig veldig fint for meg, for nå om dagen er jeg litt indisponert hva gjelder handling og matlaging.

Processed with VSCOcam with a1 presetMiddagen hun laget var denne supergode kyllingwoken med sursøt saus med oppskrift fra Rimi.

Processed with VSCOcam with c2 presetLørdag hinket jeg meg en liten tur ut i hagen for å inspisere om plommene snart er modne. Og det er de, – det blir en bra avling i år:).
Processed with VSCOcam with c3 presetTid for frokost søndag morgen. Det var en aldeles nydelig høstdag.

Processed with VSCOcam with c2 presetFriske bær gjør susen når en skal lage en ordentlig god søndagsfrokost.

Processed with VSCOcam with c2 presetFrokosten besto av en kopp gresk yoghurt med honning og friske bær, og en brødskive med eggerøre, tomat og basilikum.

Processed with VSCOcam with c2 presetUkens aller beste frokoststund.

Processed with VSCOcam with c2 presetDet var også en strålende dag ute i hagen denne første søndagen i september. Ta en ekstra titt på dette bildet, så ser du en vakker sommerfugl:).
Processed with VSCOcam with c1 presetRingblomster og urter.

Processed with VSCOcam with c3 presetOg her sitter jeg altså ute i min kjære hage:).

Processed with VSCOcam with c2 presetFrodig høststemning i hagen.

Processed with VSCOcam with c2 presetVakker høstblomstrende staude.

2 kommentarer

Legg inn en kommentar

%d