Min dag

I dag har jeg bare ligget rett ut med benet høyt opp i lufta

I en slik situasjon er det ikke så mye annet å gjøre enn å ta det med ro. Ikke det at jeg føler behov for å gjøre noe heller, for operasjonen kjennes veldig godt. Men heldigvis har jeg fått med smertestillende, og de hjelper.

Jeg vil jo gjerne at foten leges best mulig, og det å ligge med benet opp noen dager, – det er jeg sikker på at jeg har igjen for senere:)

Så her noen glimt fra sjukestugan:
Processed with VSCOcam with c2 presetDette er “utsikten” fra sofaen.

Processed with VSCOcam with s3 presetDet ene benet har fått gips og bandasje.

Processed with VSCOcam with s3 presetNoen blomster på bordet hjelper alltid.

Processed with VSCOcam with s3 preset
Det gjør forresten te også. Masse te!

IMG_5216Nettflix er gull verdt når en ligger slik på sofaen. Jeg har hittil i dag sett en film, og kanskje blir det flere. Den jeg så het “One day”, men jeg tror ikke jeg gir den mer enn terningkast 3.

Legg inn en kommentar

%d