Mandag og ny uke

IMG_5134-1Denne uken blir litt annerledes for meg, for om noen dager bærer det i vei til et sykehus. Da skal jeg opereres i foten, på grunn av et fotproblem jeg har hatt en stund. Nå venter noen uker med benet på en stol, og deretter noen uker på krykker.

Men jeg klager absolutt ikke:). Dette er jo et problem som går over med behandlingen, og noen uker med benet i ro skal nok gå helt fint. Og heldigvis har jeg en mye mindre krevende livssituasjon nå enn da for eksempel ungene var små. Men en litt interessant erfaring skal det nok bli å sitte helt i ro i en periode. Vanligvis så er jeg jo mye i aktivitet og i bevegelse, men nå må jeg altså ta det litt roligere.

Men av og til har en ikke noe valg, en må ta livet som det kommer. Og denne lille pausen fører jo noe positivt med seg, – at jeg blir bra igjen i foten.

Bildene, forresten. De tok jeg ute i hagen i går kveld. Det er så koselig å tenne lykter ute om kveldene nå! Det er et friskt og litt høstlig vær, men likevel fint å sitte ute med et pledd over seg.

IMG_5135-0

2 kommentarer

  1. Hei Bodil ! Lykke til med operasjonen og god bedring. Dette går nok bra og du får hvile deg litt. En trenger det av og til også. Er spent å høre hvordan det går. Gladtanker til deg fra Perly

    1. Tusen takk, Perly:):) Alt gikk fint med operasjonen, og nå ligger jeg her med foten opp i lufta. Det blir nok noen veldig avkoblende uker fremover, men det kan jo være en god erfaring også det da. Bodil:)

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: