En søndag i hagen

IMG_5075IMG_5077-0IMG_5078IMG_5081IMG_5106IMG_5107IMG_5104IMG_5110IMG_5109Dagen i dag har stort sett blitt tilbragt ute i hagen

Allerede fra morgenen av var det fint vær, og jeg kunne sitte ute i hagestolen og spise frokost. Ellers har mye av dagen gått med til hagearbeid:).

Det er så utrolig vakkert ute i hagen akkurat nå! Denne helgen har sensommersolen kastet sitt gyldne skjær over hagen. Fortsatt så blomstrer fagerfredløs, purpursolhatt, astilbe og roser, og mange flere. Snart kan hagens urter og grønnsaker høstes inn, og om ikke lenge er epler og plommer modne. Dette siste er jeg veldig glad for. Jeg plantet plommetreet i 2008, og det har så langt ikke båret noe som helst frukt. Før nå! Og nå kommer det til gjengjeld mye!

Hagen er preget av typisk sensommer. Sommerblomstene står frodige i krukker og plantekasser, nesten som om de setter inn et ekstra gir nå like før høsten setter inn.

2 kommentarer

  1. Det var et flott høstvær i helgen, så fint det blomstrer i Hagen din nå. Heldige du som har fått plommer, mine plommetrær vil ikke komme med noen frukter enda, men da er det håp forstår jeg. Ha en riktig fin høst.

    1. Ja, det er et håp for plommetrærne! I fjor fikk jeg et merkelig, men godt tips, når det gjaldt plommetreet. Det var noen som sa at et plommetre av ulike grunner av og til kan gå i en slags dvale. For å “vekke” det opp igjen, skulle en slå noen ganger på stammen med en spade. Det hørtes litt brutalt ut, men jeg gjorde det, og i år er det altså masse plommer på treet!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: