På fjellet

IMG_4898Wow! Så fint det er på fjellet nå! I går gikk jeg tur i min barndoms fjellområde, på Nordseter ved Lillehammer. Turen gikk til Nevelfjell, et lite fjell som ligger ca. 1091 moh. Fjellet blir ansett for å være et av Østlandets bedre utsiktspunkter, og det er lett tilgjengelig.

Denne turen gikk jeg mange ganger som barn og ungdom, og da synes jeg alltid at turen var så uendelig lang. Men det er den egentlig ikke, i hvertfall ikke sett utfra mitt nå voksne ståsted:). Turen er under en mil tur/retur Nordseter, men den har endel stigning – og kan derfor virke litt lang.
IMG_4893Vi er heldige som har så mange muligheter for variert friluftsliv i Norge. Jeg har gleden av å kunne gå på tur i mange ulike turområder, – både i Nordmarka, langs kyststier og på fjellet. Høsten er en av de fineste turperiodene i året, og selv om jeg for tiden sliter med en litt kranglete fot, så håper jeg å komme meg ut på mange turer i tiden fremover.

IMG_4901

Legg inn en kommentar

%d