Noen glimt fra ferien

IMG_4874Hei kjære blogglesere!

Her kommer nok et blogginnlegg fra ferielivet fra meg, men dette blir nok det siste med dette temaet for en stund. Nå blir det litt andre innlegg her fremover. Ferien min på Sørlandet er avsluttet, og jeg har dratt hjemover igjen. Men det er slik med ferier som med alt annet, – de har en ende. Men samtidig er det også noe nytt som kommer:).

Det føltes forresten litt feil å forlate Sørlandet i et så strålende sensommervær, men heldigvis er det like fint hjemme også. Ferien fortsetter for meg enda noen dager, men så er det også ubønnhørlig tilbake til hverdagen igjen.

Jeg har hatt noen kjempefine feriedager på hytta. Det har vært dager både med avkobling og ro, men også aktive dager med utflukter og shopping. Ferien min har hatt alle ingredienser en ferie skal ha. Rekreasjon, aktivitet, gøy og moro, – og ikke minst koselig samvær med familie og venner.

Etter slike dager føler jeg virkelig at jeg har fått fornyet energi, og har fått ladet batteriene:).

IMG_4876

3 kommentarer

  1. Hvor mange hytter disponerer du? eier du alle selv? Eller ser det bare ut som det er flere? Du tar fine bilder i flotte om givelser. Hvilket kamera bruker du?

    1. Hei! Så koselig at du liker bildene jeg tar. De fleste bildene tar jeg med et lommekamera jeg nylig har kjøpt,,Sony RX100 III, som jeg er veldig godt fornøyd med. På hytta har jeg et anneks i tillegg til selve hovedhytta, og det er godt å ha når det kommer gjester:)

  2. Kan du sende meg et bilde av kameraet ditt? Er på utkikk etter et nytt til bruk i blogging og foredrag sammenheng!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: