Feriebesøk

Det er så koselig å få besøk på hytta! Det fikk jeg på fredag, da kom noen i familien hit for å besøke meg i helga. Og det var så klart kjempekoselig, – at de kom en tur hit på feriebesøk:). Stedet viste seg fra sin beste side da de kom, og fredag ettermiddag kunne vi sitte lenge ute og prate i kveldssola.

IMG_4349Da det ble kaldt i lufta litt senere kvelden gikk vi inn, og innledet besøket med en rekeaften. Rekene var ferske, og smakte helt fortreffelig.

IMG_4352På lørdag startet to av oss dagen med et morgenbad, og da de kom tilbake serverte jeg dem dagens første kaffekopp ute på terrassen. Reiseradioen sto på i bakgrunnen. Vi pratet og drakk kaffe. Og forsøkte å lese litt bøker og aviser innimellom.

IMG_4360Først langt ut på formiddagen spiste vi frokost, og da hadde den yngre garde også stått opp. Etter frokost var det tid for en liten dugnad, og jeg fikk god hjelp både til å felle trær, og til å bære inn vinterved til hytta.

IMG_4365Så pakket vi med oss velfylte matpakker, noen kalde øl, kjeks, te og kaffe, og gikk ned til sjøen for piknik og bading. Som du ser var det en nydelig dag.

IMG_4362Men vannet kunne gjerne ha vært litt varmere for min del. Så noe bading på meg ble det ikke, – foreløpig. Jeg er fast bestemt på å ta det igjen senere i ferien, – for en av sommerens store gleder er jo å bade!

IMG_4363Resten av helga bare koste vi oss slappet vi av, og utpå ettermiddagen på søndag vendte sommergjestene igjen nesa hjemover mot Oslo.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: