På ferie på landet #2 – nostalgiske bilder

Bjørn på traktorIMG_4060

På bloggen i forrige uke la jeg ut bilder fra ferier i min barndom, som ofte ble tilbrakt på en gård hos slekta i Gudbrandsdalen. Her er noen flere bilder fra disse ferieturene.

På bildene over får min bror “prøvekjøre” traktoren som de hadde på gården. Som de fleste andre smågutter var han helt hekta på biler og store kjøretøy da han var liten, og det å få sitte på traktoren var sannsynligvis nesten det samme som å være i lykkeland for han.

Jeg ble tydeligvis ikke foreviget oppå traktoren, og det skyldes nok mest at jeg ikke var så interessert. Jeg elsket å leke med dukker, og o’ lykke! På gården hadde de en dukkestue som år etter år var mitt store favorittsted.

På bildene nedenfor er min bror og jeg fotografert når vi leker med båter i en dam som lå like i nærheten av gården.IMG_4367Bjørn leker med båter

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: