Lørdagsmorgen

IMG_4334God morgen! Her på Sørlandet har vi våknet opp til en fantastisk morgen, og det beste av alt, – yr kan melde om et strålende vær hele resten av helga også. Jeg er glad for det fine været, for her hos meg har sommergjestene innfunnet seg. De har allerede vært ute og tatt et morgenbad i et ferskvann like bortenfor hytta, og nå sitter vi alle ute og drikker te og kaffe i morgensola. Litt senere i dag blir det tur ned til sjøen, soling, (forhåpentligvis) bading og grilling. Men det blir dagen for å jobbe litt også, for vi har noe noe vedlikeholdsarbeid på hytta som vi skal gjøre i dag.

Nå er det snart tid for frokost ute i den strålende morgensola:).

En riktig god lørdag og helg ønskes alle blogglesere:)!

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Leave a Reply