Feriestyr

IMG_4328Det er sen torsdagskveld og jeg har nettopp ankommet hytta på Sørlandet. Og hvorfor jeg kommer hit så sent på kvelden? Det skyldes at det tar sin tid å komme seg av gårde. Det å dra på ferie er virkelig et styr, – det er jo tusen ting å gjøre før en skal dra.

Det skal pakkes for alle mulige eventualiteter. Turutstyr, fiskeutstyr, sportsutstyr, fotoutstyr, laptop. Har jeg forresten husket å ta med alle ladere? Klær til fint vær og klær til dårlig vær. Litt penere klær hvis jeg skal til byen. Huset skal ryddes, støvsuges og helst vaskes. Hagen skal sjekkes, plenen skal klippes, blomster skal vannes inne og ute. Vedsekker til høsten skal tas med til hytta.

Puuh! Er det noe rart det tar sin tid å komme seg av gårde? Men nå er jeg ihvertfall her. Hurra! Nå skal jeg akkurat til å spise kveldsmat, slappe av, senke skuldrene og nyte noen forhåpentligvis litt mer rolige dager:)!

IMG_4330

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: