Augustkveld

IMG_4313Plutselig har det blitt august, og de siste dagene har det blitt merkbart mørkere ute om kveldene. Det er litt vemodig å tenke på at det nå går mot høst. Men jeg prøver å ikke tenke så mye på det, for det er jo fortsatt sommer i flere uker ennå. Og en må prøve å leve i nuet, og ikke i fremtiden eller fortiden. Det gjelder å leve fullt og helt, være tilstede i tilværelsen, og nyte hver dag som den er.

Så i kveld har jeg sittet ute i hagen og bare kost meg. Slike kvelder tidlig i august er så fine. Det er deilig å sitte ute i hagen, tenne noen lykter, drikke te og nyte kvelden
IMG_4310

IMG_4315

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Leave a Reply