Endelig ferie

Nå er det endelig ferie for meg, og det skal bli herlig med noen ukers fri. Disse første dagene i ferien har jeg tatt turen til Lillehammer for å besøke min mor som bor her.Processed with VSCOcam with 4 presetDet er så fint å gå tur langs Mjøsa en tidlig morgenstund.

Processed with VSCOcam with c2 presetDisse nydelige rosene blomstrer i min mors hage.

Processed with VSCOcam with c2 presetFerie er lesetid, og jeg har gått til innkjøp av en hel bunke med bøker som jeg har tenkt å pløye meg gjennom i løpet av ferien.

Processed with VSCOcam with c3 presetDen første kvelden jeg var her gikk jeg sammen med min bror til Lillehammers fantastiske Parkcafé, – en restaurant i funkisstil som ble bygget i 1933 og rehabilitert i 2009.

IMG_4183Her er det fint å gå ut og spise en sommerkveld.

Processed with VSCOcam with c2 presetFra Parkcafèen  kan en sitte og se på skulpturen “Leda med svanen”.

Processed with VSCOcam with c3 presetRegnbue sett fra Parkcafèen.

Processed with VSCOcam with c3 presetPå vei hjem en sommerkveld. Utsikt over kirken.

IMG_4207Intet besøk på Lillehammer uten en shoppingrunde i Storgata.

Processed with VSCOcam with 4 presetSom alltid må jeg innom second-hand butikkene på Lillehammer. De har veldig mye fint på Fretex.

Processed with VSCOcam with c2 presetEn eneste torvhandel er igjen på Stortorget i byen.

Legg inn en kommentar

%d