Helgen for å rydde

IMG_3949Denne helgen har jeg nesten ikke gjort annet enn å rydde og vaske i huset, for denne uken får vi besøk av noen ungdommer som skal bo hos oss en stund. De kommer hit i anledning at de skal delta på en internasjonal sommerleir i regi av Rotary. Det skal bli hyggelig å få besøk av ungdommer som kommer fra helt andre land og kulturer, og jeg tror de vil få noen kjempefine uker i Norge.

Men huset må så klart være rent og ryddig til vi får besøk, og derfor har det stort sett handlet om å rydde og forberede besøket denne helgen. Men uansett om en får gjester eller ikke, – det føltes bra å ta er ordentlig tak i huset i blant!

Uken som kommer blir den siste på jobb før ferien, og nå begynner jeg virkelig å se frem til noen ukers fri. Jeg håper at solen og varmen innfinner seg snart. Det har vært en ganske kald sommer her så langt, så nå håper jeg på en ferie med varme dager og badetemperaturer.

IMG_3947

IMG_3935

IMG_3937

IMG_3948

IMG_3938

IMG_3943

IMG_3946

IMG_3927-1

Legg inn en kommentar

%d