En ferietur på 50-tallet – nostalgiske bilder

IMG_3463.JPG
Nå er det igjen tid for nostalgiske bilder her på bloggen. For eventuelle nye lesere kan jeg fortelle at jeg innimellom legger ut bilder fra min oppvekst på Lillehammer på 60-tallet, samt en del bilder tatt på 50-tallet. Bildene er stort sett tatt av min far, som var en ivrig hobbyfotograf, men noen også av min mor. Det er bl.a. bilder fra hverdags- og familieliv, og bilder fra turer og ferier året rundt. Du finner tidligere publiserte bilder under kategorien nostalgi. I noen uker fremover, på lørdagene, vil jeg igjen legge ut nostalgiske bilder.

Dagens bilder er fra en ferie mine foreldre tok på slutten av 50-tallet. Turen gikk blant annet til Trøndelag, hvor de besøkte Selbu og Røros. Hjemturen gikk over Ringebufjellet.

IMG_3468.JPG

IMG_3469.JPG

IMG_3470.JPG

IMG_3465.JPG

IMG_3471.JPG

Foto: Bj. Mølmen

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s