Torsdagskveld

IMG_3727
I ettermiddag har jeg vært ute i byen og spist sammen med mine to kjære jenter, Anine og Cathinka. Siden de enten er ute av redet, eller på vei ut av redet, så er det ikke så veldig ofte vi går ut og spiser sammen. Derfor er det ekstra koselig når det først skjer. Det er så hyggelig å være sammen med dem, og jeg er så klart en kjempestolt mamma for dem og deres bror.

Vi gikk gjennom en sommerlig by, og det var masse folk ute gatene. I Karl Johansgate var det et yrende folkeliv. Det krydde av gatesangere, utkledde artister, rappere og tegnere, og de bidro virkelig til å skape liv og stemning.

På Aker Brygge slo vi oss ned på en uterestaurant og spiste hamburgere, drakk vin, og ble sittende både lenge og vel. Senere gikk vi langs bryggene ut til Tjuvholmen, og stoppet opp ved Astrup Fearnley-museet for å ta noen bilder. Slike kvelder er magiske, og jeg blir så takknemlig og glad når jeg er sammen med mine to fine jenter.

Legg inn en kommentar

%d