Noen dager på Sørlandet

Jeg har nettopp kommet hjem fra Sørlandet, og har hatt noen fine dager der. Selv om formålet med turen ikke var ferie og avkobling denne gang, var det fint å komme seg bort litt. Det var nydelig vær der, – og på slike solrike dager er det vel nesten ingenting som kan måle seg med Sørlandet?
IMG_3586Overalt så duftet det av villkaprifol og sommer, og denne vakre buketten plukket jeg med meg en kveld jeg var ute og gikk tur langs sjøen.

IMG_3587Sommerlig glede – å sitte ute i sola på terrassen og spiste frokost. Naturell yoghurt blandet med friske jordbær og noen teskjeer sukrinsukker kan forresten anbefales som en frisk og god frokostdrikk.

IMG_3490En av dagene jeg var der, plantet jeg sommerblomster og urter i krukker. Jeg håper disse vokser seg frodige og fine til jeg kommer til hytta på ferie om noen uker!

IMG_3491Denne knollbegoniaen hadde en aldeles nydelig farge.

IMG_3536Det ble tur langs sjøen, men vannet var litt for kaldt til å bade i synes jeg…

IMG_3539-1Aftenstemning ved sjøen.

IMG_3532-0Det var frodig overalt.

IMG_3530Og masse markblomster.

IMG_3531-1En fin garasje jeg passerte langs veien.

IMG_3534-1Stille ved sjøen en mandagskveld.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: