God helg!

Processed with VSCOcam with c1 preset
Hei kjære blogglesere! Det har vært litt stille fra meg her et par dager, og det skyldes at jeg har hatt så mye å gjøre på jobb. Men det tenker jeg ikke på nå, for nå er det fredag og helg!

Denne helgen skal jeg sette meg i bilen for å dra ned til hytta på Sørlandet. Ikke for å begynne ferien denne gang, men bare for å være der i helga og jobbe et par dager fra hytta. Det er meldt fint vær, og hvem vet? Kanskje dette blir helgen for sommerens første bad? Jeg gleder meg til lange frokoster på terrassen, reiseradioen, og turer langs sjøen. Og kanskje avlegger jeg en av sørlandsbyene et besøk en av dagene.

Men først skal fredagskvelden nytes! Fredagsbuketten i dag er plukket inn fra hagen. Enkel og vakker. Nå senker roen seg over huset. Snart er det tid for god mat, god vin og en avkoblende kveld. En riktig god helg ønsker jeg deg som titter innom denne bloggen! Takk for at du titter innom, og legg gjerne igjen en kommentar hvis du har lyst!

2 kommentarer

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: