Sommerlig favorittprogram

Nå om sommeren ser jeg ikke så veldig mye på TV, men det er ett program jeg prøver å få med meg hver uke – nemlig sangprogrammet Allsång på Skansen som går på SVT 1 hver tirsdag kl 2000. Det er så mange flotte artister med i programmet, og det er massevis av allsang. Gamle sangskatter tas frem igjen, – og ekstra sus i stua blir det når Måns Zelmerlöw synger denne nesten ultimate sommersangen – Han tog av sig sin kavaj – .

Heldigvis er allsang populært som aldri før. Jeg koser meg med å synge med i allsangprogrammer, og dette programmet er nok en av sommerfavorittene.

Sendt av

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s