#Ettermiddag i hagen

Processed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f1 presetProcessed with VSCOcam with c3 presetProcessed with VSCOcam with f1 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f1 preset

Det er fredag ettermiddag, og endelig kan jeg gå ut i hagen og nyte den for fullt. Det har vært så kaldt her i det siste, at alt er så sent ute. Men nå har hagen virkelig begynt å skyte fart. Nå kan jeg igjen nyte synet og duften av blomstrende roser, og ikke minst kan jeg gledes over gjensynet med min store favorittblomst:

Favorittblomsten over alle favorittblomster

Jeg plukker inn urter fra krukker i hagen, og lager pizza til meg og Cathinka. Vi sitter lenge ute og spiser, og koser oss med måltidet. Det lukter av sommer og blomster. Bier og mygg surrer rundt oss, og det blåser en sval vind fra skogen. Sakte, men sikkert, forsvinner solen ned bak tretoppene.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: