God helg!

IMG_3075Hurra det er fredag!

Akkurat nå har jeg satt meg ned i sofaen og skal slappe av etter en hyggelig ettermiddag på byen. Døren ut til hagen står åpen, og det strømmer inn med sommerlige dufter. Det dufter av roser og spirea, og av natur som går mot kveld. Kvelden er varm og mild – endelig har det blitt en temperatur som innbyr til uteliv!

Denne helga skal jeg rydde, ordne og vaske, og fortsette å plante i hagen. Jeg skal lage vegetarmat og fotografere. Og nå, resten av fredagskvelden, skal jeg se en film eller to på Netflix, før det igjen er natt.

En riktig god helg ønskes alle blogglesere!

Et lite dikt av Henrik Wergeland til slutt:

Godnatt

Godnatt! Godnatt!
Kryp under ditt dekken,
med nelliker stukket, med roser besatt,
med sølvhvite blader fra bringebærhekken!

Imorgen igjen, hvis Gud så vil,
vekkes du opp av fuglenes spill.

1 kommentar

Legg inn en kommentar

%d