Fin sankthanskveld

IMG_2997
Der ble en kjempefin sankthanskveld i Indre Oslofjord i går.

Sammen med gode venner dro jeg ut på båttur på Oslofjorden, og det ble en flott tur i det fine været. Vi dro ut fra Hovedøya. Først seilte vi ut på fjorden, der vi passerte små fine øyer med hytter og badehus. Så gikk turen videre langs Nesoddlandet, før vi tilslutt kom til Steilene. Der ankret vi opp båten, og tok en pause i båtturen for å spise.

Selv om det var sankthanskveld, så var det ikke så veldig mange båter å se ute på sjøen. En og annen båt var det, men de fleste var nok på helt andre steder enn der vi var.

Jeg tror nesten aldri jeg har sett en så vakker sankthanskveld som i går. Langs strendene og på øyene blomstret og duftet det av fargerike markblomster. Rosebusker sto i full blomst, og det gjorde også mange andre blomster som jeg aldri har sett før. Det var et livlig fugleliv overalt, og det blåste en sval og behagelig vind inn over sjøen.

Nå har sola snudd. Det gjør ingen verdens ting, for foran oss ligger en lang og forhåpentligvis god sommer.

IMG_2999

IMG_2998-1

IMG_2991

IMG_3024-1

IMG_3025

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: