Avkoblende helg

Processed with VSCOcam with c2 preset
For en flott junihelg vi har hatt!

Her har det vært et nydelig vær nesten hele helgen, og det er først nå, litt utpå ettermiddagen på søndag, at det har begynt å regne. Jeg har hatt en kjempefin helg, og den har vært slik at jeg virkelig har fått koblet av og ladet batteriene. Og det har føltes veldig bra siden jeg har jobbet mye i det siste.

Nå er det ikke slik at jeg bare sitter i stolen og ser ut i luften når jeg kobler av. Avkobling handler vel mest om å gjøre noe annet enn det en vanligvis gjør, – og det har jeg absolutt gjort denne helgen.

På fredag ettermiddag satte jeg meg i bilen, og dro til Lillehammer for å besøke min mor. Jeg ble over til lørdag, og vi koste oss med en god frokost før vi dro ut for å handle. Senere på dagen ble det kaffe og fyrstekake på verandaen, før jeg returnerte hjem igjen på ettermiddagen.Processed with VSCOcam with c2 presetResten av helga har jeg for det meste drevet ute i hagen. Jeg har luket i bed, vasket hagemøbler og plantet blomster og urter i krukker og kar.

Slike helger trenger jeg i blant. De er viktige for rekreasjon og adspredelse. Alt stress og all tankestrøm om jobb forsvinner bokstavelig talt som dugg for solen slike helger.

Legg inn en kommentar