Når sommeren starter for alvor

IMG_2887
Så herlig at det endelig er sommer!

For meg så starter sommeren for alvor når Eivind, sønnen i huset, fyller år. Eivind har bursdag når året er på sitt lyseste, og hvert år samles hele familien for en bursdagsfest til ære for Eivind. Bedre ramme rundt en bursdag enn det er nå midtsommers kan en vel nesten ikke få. Det er frodig og grønt overalt, sommerblomster og markblomster setter farge på hagen og på naturen ellers, og det er lyst hele natten. I år feiret vi bursdagen til Eivind noen dager på forskudd.
IMG_2878Planen var at vi skulle ha hagefest, men regnværet gjorde at festen måtte avholdes innendørs i stedet. Men den ble like koselig for det!

IMG_2889Grillmat sto på menyen, og det var bursdagsbarnet selv som besørget grillingen. Vi hadde laget potetsalat og vanlig salat til, og Eivind grillet kyllingspidd, marinert svinefilet og krydrede pølser. Og vi hadde så klart et vegetarisk tilbud for dem som ville ha det, – i form av salater, hummus og godt brød til.
IMG_2894Eivind fikk gaver som han ble veldig godt fornøyd med.

IMG_2891Vi spiste vi rabarbrapai med vaniljekesam til dessert, og satt og koste oss til langt utpå kvelden.

1 kommentar

Legg inn en kommentar

%d