Snart roer det seg, og jeg kan gå ut og nyte forsommeren igjen

IMG_2831
Hei kjære fine lesere! Først må jeg få beklage at jeg har vært litt fraværende på bloggen her i det siste.

Det er min arbeidssituasjon den siste tiden som har gjort at jeg har måttet legge bloggingen til side i noen dager. Det er jeg veldig lei meg for, for jeg synes jo at blogging er en super hobby som gir meg mye. Jeg synes også det er så hyggelig å lese andres fine blogger, og følge mange av dere “der ute”. Det er så mange blogger som gir så mye, både av glede, kunnskap og energi.

Men nå har jeg altså måttet prioritere noe annet en blogging et par uker. Jeg klager absolutt ikke på jobbsituasjonen min, for jeg har en kjempespennende jobb – selv om det kan bli litt mye av den av og til. Akkurat nå jobber jeg med avslutningen av et prosjekt som tar tid. I tillegg så er det jo det velkjente junistresset som slår inn.

Men jeg har flere blogginnlegg som ligger og venter på å bli publisert, så følg med. Jeg håper at dere ikke gir meg helt opp, for jeg er ganske snart tilbake med smått og stort fra hverdags- og friluftslivet og mye mer.

Tiltross for travle dager tok jeg meg litt fri i helgen, og dro på en kjempehyggelig fest sammen med mine gamle venner fra ungdomstiden. Gode venner er godt å ha, og de som har vært med lengst blir en spesielt nært knyttet til. Gode gamle venner de er liksom alltid der. Men alle vennskap må pleies, og da er det fint på denne måten å holde kontakten. Nå skal jeg bli flinkere til å ringe og maile til dem også, for disse kjære vennene vil jeg gjerne holde kontakten med.

Denne uken står både en tjenestereise til utlandet og en bursdagsfeiring i familien på programmet. Men så roer alt seg mot helgen, og jeg kan igjen gå ut og nyte forsommeren for fullt.

2 kommentarer

Legg inn en kommentar

%d