Helga i bilder

Processed with VSCOcam with c3 presetHelga ble innledet med en tur i skogen fredag kveld. Det var en nydelig kveld med fin sol, og dette skogsvannet var målet for turen.Processed with VSCOcam with 4 presetLørdagen kom med et aldeles elendig vær, – det regnet, haglet og tordnet. IMG_2679Men det varte ikke lenge før sola tittet frem. Det har vært så kaldt her den siste tiden, at det er bare såvidt at dette epletreet har begynt å blomstre.IMG_2678Og med sola tilbake i hagen kunne jeg nyte denne fine blomsten, som er en av mine hagefavoritter.Processed with VSCOcam with 4 presetLitt senere på dagen gikk turen til et loppemarked, og et av dagens funn var denne vintagevasen produsert av Magnor på 50-tallet.Processed with VSCOcam with 4 presetJeg kjøpte også dette bildet som hadde noe ved seg som jeg likte.Processed with VSCOcam with a1 presetMatlaging lørdag ettermiddag. Oppskriften får du her på bloggen senere en dag.Processed with VSCOcam with q1 presetSom vanlig en superfrokost på søndag morgen. Brød med grønnsaksomelett, kremet havregrøt med kanel, steviasukker og blåbær. Ferskpresset juice til. Det passet bra med en god frokost, for senere på dagen ble det igjen en lang tur i skogen på meg. Processed with VSCOcam with 7 presetSå ble det søndag kveld og fotball-VM på tv, og heldigvis ble det en bra start på mesterskapet for fotball-jentene!

Legg inn en kommentar

%d