Kveldstur

Processed with VSCOcam with 4 presetProcessed with VSCOcam with f1 presetProcessed with VSCOcam with 4 presetProcessed with VSCOcam with f1 presetProcessed with VSCOcam with f1 presetProcessed with VSCOcam with f1 presetIMG_2626-0
Tenk så fint å innlede helgen med en kveldstur i skogen! Gå langs skogsstiene, forbi lysegrønne trær og lyng i blomstring. Komme til det kveldsstille vannet, der det er full sol enda det er sent på kvelden. Kjenne på stillheten ved vannet. Ta seg tid til å betrakte en and som svømmer fredelig rundt.

Denne helgen håper jeg at jeg endelig skal få sådd og plantet i hagen, – det har stått på planen lenge. Jeg skal på loppemarked, og jeg skal forsøke å få produsert noen matblogginnlegg. Men aller mest skal jeg nyte de fine forsommerdagene som vi har nå.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Leave a Reply