Kveldstur

Processed with VSCOcam with 4 presetProcessed with VSCOcam with f1 presetProcessed with VSCOcam with 4 presetProcessed with VSCOcam with f1 presetProcessed with VSCOcam with f1 presetProcessed with VSCOcam with f1 presetIMG_2626-0
Tenk så fint å innlede helgen med en kveldstur i skogen! Gå langs skogsstiene, forbi lysegrønne trær og lyng i blomstring. Komme til det kveldsstille vannet, der det er full sol enda det er sent på kvelden. Kjenne på stillheten ved vannet. Ta seg tid til å betrakte en and som svømmer fredelig rundt.

Denne helgen håper jeg at jeg endelig skal få sådd og plantet i hagen, – det har stått på planen lenge. Jeg skal på loppemarked, og jeg skal forsøke å få produsert noen matblogginnlegg. Men aller mest skal jeg nyte de fine forsommerdagene som vi har nå.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s