Glimt fra helga

Processed with VSCOcam with a1 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with 6 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f1 presetProcessed with VSCOcam with 7 presetProcessed with VSCOcam with 4 presetProcessed with VSCOcam with 7 presetProcessed with VSCOcam with f1 presetProcessed with VSCOcam with 7 presetProcessed with VSCOcam with 7 presetProcessed with VSCOcam with 7 presetDet ble ikke noe hagearbeid på meg denne helga, men derimot en koselig tur til Oslo sammen med mine gode venninner.

Vi dro først til Vulkanområdet, og det første stedet vi besøkte var Mathallen. Mathallen er et flott matmarked med mye spennende mat. Her finner du mange spesialbutikker, kafeer og spisesteder. Akkurat denne dagen var det Rørosdager, og det var et stort utbud av lokalprodusert mat fra dette distriktet.

De to herrene som du ser på et av bildene overfor kom fra Røros, og de reklamerte sterkt for et historisk musikkspill som skal spilles der til sommeren. Jeg antar at det var dette de siktet til:

Elden

Etter at vi hadde vært i Mathallen dro vi videre for å spise lunch på Nedre foss gård. Hele bygningen er nyrestaurert, og det var blitt et kjempefint spisested med god mat og et vakkert interiør.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: