Fredagsbuketten

Processed with VSCOcam with f2 presetDet er helg igjen, og denne helgen skal jeg stort sett bare være hjemme og ta livet med ro, etter å ha vært på farten fire helger på rad.

Det blir nok en del hagearbeid på meg denne helgen. Jeg gleder meg til å dra ut og kjøpe sommerblomster, og frø til plantekassene mine. Og kanskje få sådd og plantet litt også hvis været bedrer seg. I skrivende stund er ikke været det aller beste, det striregner og er kaldt.

Fredagsbuketten denne uken består av helt enkle roser fra dagligvarebutikken blandet med noen vårgrønne kvister fra hagen. Jeg synes det er morsomt å binde bukettene selv, og selv om de får et litt hjemmelaget preg, så synes jeg de blir fine likevel.

Det er ikke så vanskelig å binde en bukett, og hvis du har lyst til å lære deg teknikken anbefaler jeg deg å søke på Google på frasen”binde blomsterbukett”. Da får du opp mange beskrivelser av fremgangsmåter, blant annet videoer på You-tube som viser blomsterbinding med spiralteknikk.

2 kommentarer

  1. Nå har vi hatt mye kalt og regn. Ikke lett å få kost seg i hagen. Håper været blir bedre og at helgen blir fin. God helg Bodil og lykke til med hagearbeidet.

    1. Tusen takk, Perly! Hittil i helgen har det ikke blitt så mye hagearbeid, det har regnet og vært kaldt her også. Håper på bedre vær i dag. Ønsker deg en fin søndag:)!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: