Morgenstund

Processed with VSCOcam with c2 preset
I dag våknet jeg opp til en aldeles strålende morgen, og hva er vel bedre da enn å starte dagen med en god frokost ute på terrassen?

Mens fuglene synger og det blåser en sval, stille vind fra skogen?

Til tross for det fine været, dette blir nok ikke dagen for den helt store fartingen for meg. Det er så mye som trengs å gjøres her på hytta etter vinteren, og da blir det nok til at jeg prioriterer dette. For å få ting unna har jeg laget en “to do”-liste for meg selv, med aktiviteter som jeg håper å få gjennomført denne lørdagen:

– Ta frem hagemøblene, og eventuelt gi dem et strøk maling etter vinteren.

– Ta frem grillen ( grille til middag i kveld?).

– Vaske og støvsuge inne i hytta.

– Gå en liten tur ned til sjøen?

– Skrive et blogginnlegg (nostalgi), og ta frem noen bilder.

– Se en film i kveld?

Processed with VSCOcam with c2 preset

6 kommentarer

  1. Hei! Dette høres akkurat ut som meg når jeg skal skrive “to-do”-liste, det jeg kaller daglig arbeidsplan, til assistentene mine. Har funnet ut at vi er ganske like. Hadde jeg vært “mobil” hadde jeg nok gjort mye som deg på samme måte 🙂 ..men vi er jo i slekt da! 🙂
    Hvilken film skal du (kanskje) se?

    1. Hei! Denne kommentaren glippet litt for meg, men nå fikk jeg endelig lagt den ut. Det ble bare en film på meg forrige helg; Barnepiken, og den var fin.

      1. ok. Nå Hører jeg på/ leser boken , Å gjøre en forskjell av Jonas Gaar Støre. Senere skal jeg se Piken blå sykkelen. Lånte den på mitt lokale folkebiblotek på Moholt i dag. Jeg lesten Boken Den blå sykkelen i 20 årene, filmen er basert på den filmen. Tror nesten jeg må lese boken på nytt. Jeg synes ofte fransk litratur og film er god.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: