God fredag!

Endelig tilbake igjen på bloggen etter noen dagers fravær. Jeg har hatt det så travelt på jobb de siste dagene, at bloggingen har måttet komme i andre rekke. Men nå er jeg altså her igjen! Ambisjonen min er å legge ut et blogginnlegg hver dag, men det er ikke alltid at det er praktisk mulig for meg, selv om jeg veldig gjerne vil. For det er jo så morsomt å skrive noen ord og ta bilder:)!

Også denne helgen har jeg tatt turen til hytta på Sørlandet. Jeg dro hit i går kveld, og det er jeg glad for. For det gikk i en fei, – det var nesten ikke trafikk på veien. I motsetning til i dag hvor det har vært lange køer i hele ettermiddag, i følge radioen. Her har sittet og jobbet nesten hele dagen, og det var først i ettermiddag at jeg fikk kommet meg ut en tur.

Nå er det endelig fredagskveld! Hurra! Jeg har nettopp spist pizza, og sitter og ser på en DVD. Det brenner livlig på peisen. Etter en grå og regnfull ettermiddag har kveldssolen tittet frem. Ønsker alle blogglesere en kjempefin fredag og pinsehelg! Jeg kommer nok tilbake med flere epistler i løpet helga, for nå venter et par dager med ferie, fri og tid til blogging:)!

IMG_2254Jeg gikk tur i skogen, og det var blått i blått med fioler overalt.

IMG_2252Et tjern i regnvær.

IMG_2251Nydelig blomstrende epletrær.

IMG_2249Sommerens første bukett med markblomster som jeg plukket langs veien.

IMG_2269Pizza på en fredagskveld.

IMG_2270Og en film på DVD-spilleren.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: