Noen glimt fra 17. mai

17. mai er vel overstått, og det ble en koselig dag. For første gang på mange år hadde jeg ikke skolebarn i toget, – det var rart og litt vemodig. Men med temperatur nærmere null, og noe som lignet på liten storm ute, fant jeg ut at dette måtte bli en inne 17. mai. Ihvertfall på formiddagen, for på kvelden var jeg invitert i et selskap. Så jeg ble hjemme og fulgte feiringen på tv, – det var rørende å se på barnetog, korpsmusikk og 17.mai-stemning fra sofakroken også:).
Processed with VSCOcam with f2 preset
Det var striregn, iskaldt og sterk vind da jeg var ute og hang opp flagget.
Processed with VSCOcam with a1 preset
Cathinka ville ut og se på toget, men hun og venninnen kom veldig raskt hjem igjen i det kalde været. Og siden vi ikke hadde spist frokost, ble det smørbrødbrunch i stedet.
Processed with VSCOcam with a1 preset
Med vaniljesnurrer pyntet med rosa melis til kaffen etterpå.
Processed with VSCOcam with 4 preset
På ettermiddagen dro jeg i et hyggelig 17. mai- selskap med mine gode venner.
Processed with VSCOcam with a1 preset
Der var det spleiselag, – alle tok med seg litt til bordet. Det blir vel nesten ikke finere koldtbord enn når alle tar med litt hver.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: