En solrik dag

I dag har det vært en solrik dag på Sørlandet hvor jeg har dratt for et par dager.

I det fine været har jeg gått tur langs sjøen. Gått forbi frodige forsommerhager med frukt- og syrintrær i blomst, langs veier med lysegrønt gress og gule løvetann i veikanten, før jeg tilslutt kom til den klare blå sjøen. Det har virkelig vært vakkert her i dag. Nå er det kveld, og jeg skal akkurat til å sette meg ut på terrassen, drikke en kopp te og nyte stillheten og solnedgangen.Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Sendt av

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s