En solrik dag

I dag har det vært en solrik dag på Sørlandet hvor jeg har dratt for et par dager.

I det fine været har jeg gått tur langs sjøen. Gått forbi frodige forsommerhager med frukt- og syrintrær i blomst, langs veier med lysegrønt gress og gule løvetann i veikanten, før jeg tilslutt kom til den klare blå sjøen. Det har virkelig vært vakkert her i dag. Nå er det kveld, og jeg skal akkurat til å sette meg ut på terrassen, drikke en kopp te og nyte stillheten og solnedgangen.Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Leave a Reply