Et nytt gammelt bord

Jeg lovet dere for et par uker siden bilder av mitt nye gamle spisestuebord, og her kommer de.

Processed with VSCOcam with a1 presetDette er altså spisestuebordet som jeg kjøpte på Finn. no for en tid tilbake. Det er et ganske gammelt bord, laget på 50-tallet. Bordet er i lakkert eik og er håndlaget, og det følger med seks stoler med beige stoff i putene.

For meg som ikke har så stor stue, så passer bordet perfekt. Det er ganske lite sammenslått – ca 120×90, men med to brede ileggsplater kan det enkelt slås ut til et bord med plass til 12 personer. Og det er nesten det beste med hele bordet, at jeg nå kan dekke til et stort selskap.
Processed with VSCOcam with a1 presetJeg kjøper brukt først og fremst fordi jeg er glad i vintagestilen og fordi det er bra for miljøet å kjøpe brukt. Dessuten er det billig. Det er også koselig å pynte med gamle gjenstander på et vintagebord, som dette lokkefatet med blått mønster.
IMG_1766For å få plass til bordet måtte jeg gjøre store ommøbleringer i stua. Hjørnesofaen fikk blant annet en ny plass.
Processed with VSCOcam with a1 presetFortsatt så gjenstår det litt før alt er på plass etter ommøbleringen.

5 kommentarer

  1. Tok en tilfeldig titt på bloggen din, og synes bloggen din var kjempefin 🙂 Den kommer jeg til å besøke flere ganger 🙂

    Ønsker deg en kjempefin onsdagsettermiddag 🙂

    Hilsen Toril

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: