Kokoskake med daimkrem

Det nærmer seg 17. mai, og vi er vel nesten i høysesongen for kakebaking. Her er et forslag til en god kake som passer til fest – Kokoskake med daimkrem. Kaken er pyntet med bær, og det gir en frisk og god smak mot det søte. Jeg fikk servert kaken i et selskap her om dagen, og synes den smakte kjempegodt. Takk til Unni, for oppskriften:)!IMG_1692
KOKOSKAKE MED DAIMKREM

Kakebunn:
4–5 eggehviter
1 ts sitronsaft
2 ½ dl sukker

Dette piskes stivt.

2 ½ dl kokos
½ ts bakepulver
½ plate kokesjokolade som hakkes i biter
Dette has oppi den stive eggehviten.

Has i en form 26–28 cm, og stekes ved 175° C (varmluft) i 30– 35 min.

Fyll:
3 dl kremfløte piskes til krem.
Ha oppi daimkuler etter ønske. Pynt med jordbær/blåbær eller hva du ønsker selv.

IMG_1693

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Leave a Reply