Sangkoret – nostalgiske bilder

Det nærmer seg 17. mai, og nasjonaldagen er like mye sangkorenes dag, som den er korpsenes dag. Disse bildene er fra slutten av 50-tallet og viser sangkoret til min mor. Min mor forteller at 50- årene var en tid med mye allsang, – ikke bare i koret, men overalt ellers også. Både i selskaper og på tilstelninger ble det sunget mye, og da gjerne flerstemt.Avholdskoret 1957/58
Her synger koret på et 17. mai-arrangement.

Oddny  17. maiMin mor avbildet i sin sangeruniform på 17. mai.

AvholdskoretHer er koret på vei til sangerstevne.

Sangens dag 1956På sangerstevnet gikk korene i opptog.

AvholdskoretHer fra en konsert koret holdt i en kirke.

Du som følger denne bloggen, har sikkert sett min mor utallige ganger på de nostalgiske bildene som jeg legger ut. Hun er nå en godt voksen dame, som daglig følger med på det jeg legger ut på bloggen fra sin laptop. Hun gir uttrykk for at hun synes gjensynet med de gamle bildene et koselig. Her er hun fotografert tidligere i dag, da jeg viste henne bildene fra sangkoret.IMG_1658

4 kommentarer

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: