Bursdag

I går fylte jeg år, og det ble en veldig fin dag.

Siden det bare var en helt vanlig bursdag, og ikke noe rundt tall, så hadde jeg egentlig tenkt å bare la dagen forbigå i stillhet. Men slik ble det ikke. Det er ikke alltid det blir slik en tenker. Utover dagen dukket både den ene og den andre av familie og venner opp, og det var jo veldig koselig og overraskende. Senere på dagen fikk jeg besøk av gode venninner, og vi satt og pratet og hygget oss til langt utpå kvelden.

Også hilsnene som kommer på sosiale medier er med å gjøre bursdagen til en stor opptur. Jeg fikk mange gratulasjoner og gode ord på Facebook, mobil og telefon i går, – det var også veldig koselig og det varmet.

Så gårsdagen ble en dag full av gode opplevelser. Ingen sak å bli et år eldre på slike dager. Forresten. Når alt kommer til alt, så er alder bare et tall. Det er den indre alder som teller, og jeg føler meg i grunnen ikke så veldig mye eldre fra i går til i dag. Det aller viktigste er jo hva en fyller livet med.
IMG_1362-0Dagen begynte med at jeg sto opp og fant denne nydelige blomsten, og en flaske vin stående på stuebordet. Sammen med et rørende kort. Koselig bursdagsgave fra mine tre barn!

Processed with VSCOcam with n1 presetDenne flotte buketten fikk jeg av min mor.

Processed with VSCOcam with c2 presetVenninebesøk og servering av lasagne.

IMG_1367-4Jeg fikk enda flere blomster.

IMG_1369-5Og enda mere vin.

IMG_1375-3Jeg fikk også dette superfine fuglehuset kyststil, som ser ut som en liten villa. Det skal jeg så klart ta med til hytta på Sørlandet, og forhåpentligvis vil huset med tid og stunder få beboere.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: