Noen glimt fra helga

Så var det mandag igjen, og en ny uke står for døren. Jeg kommer nok til å få det ganske travelt i dagene som kommer, både på jobb og ellers. Da er det godt å ha bak seg en fin helg, der jeg virkelig fikk ladet batteriene. Her noen glimt.

Processed with VSCOcam with a1 presetHelgen begynte med at jeg var på en veldig hyggelig venninneklubb. Det var som alltid koselig å møte venninnene sine, og det ble en super start på helga. Vertinnen hadde dekket et nydelig bord, og reker og hvitvin sto på menyen.

Processed with VSCOcam with a1 presetPå lørdag gikk jeg på tur ut i skogen. Men jeg gikk ikke akkurat her da, måtte bare stoppe for å ta et bilde av denne merkelige skogen.

Processed with VSCOcam with 4 presetBlåbærlyngen som jeg plukket med hjem fra skogsturen, gjorde seg fint sammen med et par bunter med roser fra dagligvarebutikken. Det er ingen sak å få til fine buketter hvis en binder de selv.

Processed with VSCOcam with q1 presetFrokost på sengen på en søndag morgen.

Processed with VSCOcam with 4 presetEtter å ha ryddet, vasket, støvsuget og strøket klær nesten halve søndagen, var det tid for å bake en formkake med gulrot.

IMG_1211-0Ettermiddagsstund søndag.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: