Nostalgiske vårbilder

IMG_1154-0
Disse bildene er nok tatt i 1961. Det er vår, og barna i gata er ute og leker. Småjentene har fått sommerkjole og småsko på, og har sløyfer i håret. Guttene er i overall og har sløyfe. Jeg vet ikke i hvilken anledning bildene er tatt, men kanskje de rett og slett er ikledd søndagsklær? Det kan også hende at dette er bilder fra en barnebursdag.

På bildene under er mine foreldre og min bror ute på tur, og min bror prøver å mestre kunsten å drikke Solo.
IMG_1159

IMG_1161

IMG_1153-1

IMG_1163

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s