Andre påskedag

Endelig – nå er det snart hagesesong igjen.

På denne andre påskedag har det vært varmt vær og sol, og jeg fikk lyst til å bruke dagen til å plante vårblomster i krukker utenfor huset. På formiddagen gikk turen derfor ut til Plantasjen.
Processed with VSCOcam with 4 presetOg der bugnet det av nydelige vårblomster overalt! Det krydde også av folk som var ute i samme ærend som meg.

Processed with VSCOcam with 6 presetDet er alltid artig å se på dekorasjonene og sammenplantingene som de har der. Absolutt en inspirasjon for hageplantingen hjemme.

Processed with VSCOcam with 6 presetDenne var nydelig, – en terrakottafarget potte med kremfargede og gule vårblomster.

Processed with VSCOcam with 6 presetDisse var også vakre. Hvite potter med småblomstret stemor.

Processed with VSCOcam with 4 presetVel hjemme så plantet jeg de innkjøpte plantene i krukker. De ser litt sjabre ut på bildet, men jeg håper de kommer seg etterhvert.

Nå burde alt være klart til at jeg kan begynne å sitte ute i morgensola og spise frokost igjen. Håper vi får en varm og god vår og sommer:).

Processed with VSCOcam with 6 presetMen fortsatt så ligger det mye snø i hagen.

Processed with VSCOcam with 4 presetMen snøen er på vikende front, for de første løkblomstene har allerede begynt å titte frem i bedene.

Processed with VSCOcam with 4 presetLitt senere på dagen var det duket for familiemiddag.

Processed with VSCOcam with 6 preset Kyllingwok med cashewnøtter sto på menyen, og den falt i smak hos alle. (Oppskrift her.)

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: