Glimt fra påsken

Her noen glimt fra min påske.

Jeg har hatt det kjempefint, og det har vært deilig å koble av noen dager.
Processed with VSCOcam with 4 presetFørste del av påsken var jeg bare hjemme og slappet av. Leste bøker, gikk turer, fotograferte, og hadde det hyggelig sammen med Anine, eldste datter, som har vært hjemme denne påsken.

Processed with VSCOcam with 4 presetLitt senere uti påskeuka dro jeg ned til hytta på Sørlandet, og hadde noen fine dager der også. På dagene gikk jeg turer, blant annet ned til sjøen. Ikke så mye båtliv å se enda, men mange folk ute. Noen gikk tur som meg, mens andre satt og solte seg på lune plasser mellom svabergene.

God mat hører påsken til. Egg i flere varianter har jeg spist denne påsken. Og masse spennende vegetarmat. Men i går var det påskelam som sto på menyen. Da var jeg i påskeselskap, og hadde en veldig hyggelig kveld.

Sendt av

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s