Snart påske

IMG_0488Nå er det ikke så veldig lenge til påsken starter, og jeg begynner å se frem til noen dagers fri. Det skal bli kjempedeilig med påske! Jeg er veldig glad i påsken som høytid, – den er jo så fin med alle sine tradisjoner! Med alt fra gule kyllinger og egg, sammenkomster med påskemat, påskehare, påskekrim, til appelsiner og løkblomster. Jeg setter også veldig stor pris på at påsken er en stille og rolig høytid. Den er ikke så kommersiell og travel som julen, og den gir i større grad rom for avkobling og refleksjon.

Så allerede i dag skal jeg begynne å vaske og påskepynte i huset, og senere i uka skal jeg plante ut vårblomster i krukker. I dag skal jeg også prøve å få lagt noen planer for hva som skal skje i påskeuken.

Visse du forresten at det finnes massevis av flott påskepynt å få kjøpt på bruktbutikker rundt om? Den koselige gammeldagse påskepynten som du ser på bildet kjøpte jeg da jeg var innom en slik butikk for noen dager siden.

IMG_0490-0

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: