Noen reisetips – New York

IMG_0343Som jeg skrev på bloggen her om dagen så har jeg nettopp tilbrakt noen dager i New York. En av dagene vi var der gikk vi tur i Central Park, og blogginnlegget fra denne turen finner du her:

Bilder fra Central Park

I dag enda litt mer fra reisen til New York, – blant annet om noen andre severdigheter som vi besøkte. Nederst i blogginnlegget finner du også informasjon om noen bra restauranter vi var innom, og som jeg absolutt kan anbefale.

Hotellet vi bodde på lå på Downtown Manhattan, det vil si litt utenfor det mest sentrale turiststrøket. Det var ikke så veldig langt å gå fra hotellet til Battery Park, der en kan ta båt ut til Frihetsgudinnen og Ellis Island. Bildet over er tatt på en tidlig (og kald) tur langs Hudson river. Frihetsgudinnen kan skimtes i det fjerne.
IMG_0360Vi hadde ikke bestilt frokost som en del av hotelloppholdet, så de ble inntatt på diverse frokostbarer i nærheten av hotellet. Her et bilde fra et av stedene der vi spiste frokost, der de hadde et kjempestort utvalg.
IMG_0357Det er veldig enkelt å komme seg rundt i New York når en bruker Subway – undergrunnsbanen.

IMG_0356En snartur forbi Rockefeller Center for å ta et bilde.

IMG_0214Bilde fra National September 11 Memorial & Museum. Et gripende og omfattende museum som fortalte om hendelsene 11. september 2001.

IMG_0252En vakker kirke – stedet for en stille stund.Trinity Church.

75 Broadway, New York City.

IMG_0222Bill’s bar and Burger en restaurant der en kunne få seg en skikkelig amerikansk hamburger.

85 West Street New York

IMG_0342The Antique Garage i Soho, et superkoselig lunchsted der de serverte middelhavsmat.

41. Mercer St. New York.

Men høydepunktet på turen hva gjelder restauranter var uten tvil Barbuto. Et italiensk /kalifornisk kjøkken som særlig er kjent for sin helt spesielle kyllingrett. Vi prøvde kyllingen, og den smakte nydelig. På Barbuto sto kokkene ute i restauranten og laget maten. Virkelig et spisested som kan anbefales!

775 Washington St, New York.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: