Bilder fra Central Park

Processed with VSCOcam with 4 presetDisse bildene er tatt i Central Park tidligere denne uken. Det var en strålende dag, men veldig kaldt, – så besøket vårt i parken varte ikke så veldig lenge.

Et besøk i Central Park er virkelig en opplevelse, og parken er en attraksjon som en bare må få med seg når en er i New York. Den dagen vi var der var det som alltid et yrende liv i parken. Det var massevis av folk ute og spaserte. Mange turister som oss, men også barnefamilier ute på tur, barnehager på utflukt, og folk som luftet hundene sine for å nevne noen. 

Det som er så spennende med parken, er at det skjer så mye der hele tiden. Vi stoppet opp en stund og så på noen rappere som holdt oppvisning. De var så gode at publikum som sto rundt både jublet og klappet. Litt lenger inn i parken drev en mann og sjonglerte. Ellers så vi mange av de tradisjonelle hesteskyssene som alltid går rundt i parken, selgere som solgte mat og gjenstander fra bodene sine, og ikke minst et utall av joggere og syklister.

På grunn av det kalde været ble som sagt ikke turen vår så veldig lang. Vi bestemte oss for å gå innom Central Park Zoo, en liten dyrehage som ligger i parken. Besøket der var veldig morsomt, særlig artig synes jeg det var å se alle fuglene i den tropiske delen. Og ikke minst grizzly-bjørnen som jeg tror het Peggy.

På vei til dyrehagen, måtte vi bare stoppe opp for å ta en titt på statuen av hunden Balto. Balto var en heltemodig hund, som var norskeid. I året 1925 brakte Balto fram livsviktig medisin og reddet mange menneskeliv i Alaska. Historien om Balto kan du lese her:

http://www.polarhistorie.no/artikler/2012/Hunden_Balto

Og her er bildene fra besøket:

Processed with VSCOcam with 6 preset

Processed with VSCOcam with 4 preset

Processed with VSCOcam with 7 preset

Processed with VSCOcam with s3 preset

Processed with VSCOcam with 6 preset

Processed with VSCOcam with s3 preset

Processed with VSCOcam with s2 preset

Processed with VSCOcam with s2 preset

Processed with VSCOcam with c3 preset

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: