Hjemme igjen

IMG_0329
Da har jeg kommet hjem etter noen dager i New York, og begynner så smått å få døgnrytmen tilbake. Jeg har hatt noen fine og konstruktive dager i byen. Turen var en tjenestereise, men når jeg først dro så langt, så la jeg inn en feriedag i etterkant av det faglige programmet. Og bildene fra besøket, som jeg litt vel optimistisk sa jeg skulle legge ut i går, de kommer en av de nærmeste dagene i stedet.

Her har jeg våknet opp til en strålende vårdag, og det er så flott ute at jeg bare må komme meg ut på tur. Det blir ganske sikkert en tur ut i skogen på meg, i det nydelige været. Ellers denne helgen skal jeg skrive litt, og kanskje ta noen bilder. Jeg bladde langt nedi lommeboka og kjøpte meg et nytt fotoapparat i USA, og det må bare testes ut i helgen.

Liker du å skrive og fotografere? Da vil jeg anbefale en blogg som jeg selv synes er en kjempestor inspirasjon. Den er på engelsk, og gir supre tips om blogging, skriving og fotografering. Bloggen heter:

Dailypost. WordPress.com

De har også laget en egen gratis e-bok, med 365 skrivetips, ett skrivetips for hver av årets dager. Veldig mange gode tips, som virkelig inspirerer til å ta pennen fatt. Her er linken til e-boken:

Ebook: 365 Writing Prompts

Ønsker alle en riktig god helg!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: